BATERIJE

Upustvo za upotrebu: Služi samo za spoljnu upotrebu. Izabrati ravnu površinu i uveriti se da nema vertikalnih prepreka. Proizvod obezbediti od prevrtanja pričvršćivanjem za pobijen kočić, podupiranjem ciglama i tome slično. Zapaliti fitilj i udaljiti se minimum 10 metara. Po završetku sačekati 5 minuta da se proizvod ohladi.
Pažnja:
- Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi.
- Zabranjena upotreba osobama mladjim od 18 godina (dozvoljena upotreba samo uz prisustvo starijih osoba).
- Po završetku zabranjeno gledati u otvor cevi jer može doći do zaostalog ispaljivanja.
- Rok upotrebe je neograničen ukoliko se propisno lageruje(suve i provetrene prostorije).
Upustvo za uništenje:
U slučaju mehaničkog ili hemijskog oštećenja (polomljen štap,vlaga i sl.) ili neaktiviranja proizvoda iz bilo kog razloga proizvod obezvrediti vodom.

SPECIJALNI EFEKTI
Pirobox Pirotehnika za Vaša slavlja i specijalne prilike može prirediti performans specijalnih efeketa. Vatra, dim, svetlo... uz neograničen broj kombinacija podići će atmosferu do usijanja.

VULKANI
Služi samo za spoljnu upotrebu osim prskalica, tortnih fontana i muzičkih svećica. Vulkane i fontane položiti na ravnu površinu, zapaliti fitilj i udaljiti se na bezbedno odstojanje (minimum 3m).

GALERIJA
Pogledajte najnovije proizvode. Strogo se zabranjuje stavljanje proizvoda u džep,flašu i sl., jer može doći do neželjenih posledica-povrede. Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi...