RAKETE

Upustvo za upotrebu: Služi samo za spoljnu upotrebu. Izabrati mesto za lansiranje. Uveriti se da nema vertikalnih prepreka (grane,žičani vodovi i slično). Stabilizator (štap) staviti u lanser (flaša,cev i sl.) sa vrhom rakete usmerenim na gore. Zapaliti fitilj i udaljiti se najmanje 5 metara.
Pažnja:
- Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi.
- Zabranjena upotreba osobama mladjim od 18 godina (dozvoljena upotreba samo uz prisustvo starijih osoba).
- Rok upotrebe je neograničen ukoliko se propisno lageruje(suve i provetrene prostorije).
Upustvo za uništenje:
U slučaju mehaničkog ili hemijskog oštećenja (polomljen štap,vlaga i sl.) ili neaktiviranja proizvoda iz bilo kog razloga proizvod obezvrediti vodom.

GALERIJA
Pogledajte najnovije proizvode. Strogo se zabranjuje stavljanje proizvoda u džep,flašu i sl., jer može doći do neželjenih posledica-povrede. Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi...

SPECIJALNI EFEKTI
Pirobox Pirotehnika za Vaša slavlja i specijalne prilike može prirediti performans specijalnih efeketa. Vatra, dim, svetlo... uz neograničen broj kombinacija podići će atmosferu do usijanja.

BATERIJE
Izabrati ravnu površinu i uveriti se da nema vertikalnih prepreka. Proizvod obezbediti od prevrtanja pričvršćivanjem za pobijen kočić, podupiranjem ciglama i tome slično. Zapaliti fitilj i udaljiti se minimum 10 metara.