RIMSKE SVEĆE

Upustvo za upotrebu: Služi samo za spoljnu upotrebu. Rukom držati za označen deo na štapu ili pobosti taj deo u zemlju. Okrenuti štap na gore i zapaliti fitilj. Paziti na vertikalne prepreke. Po završetku sačekati 5 sekundi u istom položaju, okrenuti otvor štapa prema zemlji i prelomiti ga.
Pažnja:
- Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi.
- Zabranjena upotreba osobama mladjim od 18 godina (dozvoljena upotreba samo uz prisustvo starijih osoba).
- Zabranjeno dejstvo efekata po objektima i ljudima.
- Po završetku zabranjeno gledati u otvor cevi jer može doći do zaostalog ispaljivanja.
- Rok upotrebe je neograničen ukoliko se propisno lageruje(suve i provetrene prostorije).
Upustvo za uništenje:
U slučaju mehaničkog ili hemijskog oštećenja (polomljen štap,vlaga i sl.) ili neaktiviranja proizvoda iz bilo kog razloga proizvod obezvrediti vodom.

PETARDE
Služe samo za spoljnu upotrebu. Izabrati mesto za aktiviranje. Zapaliti fitilj, baciti i udaljiti se 3-5 metara. Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi. Rok upotrebe neograničen.

VRTLOZI
Za leteće artikle izabrati ravnu površinu i uveriti se da nema vertikalnih prepreka jer je pravac leta nepredvidiv. Zapaliti fitilj i udaljiti se na minimum 5 metara. Zemne vrtloge položiti na ravnu površinu,....

GALERIJA
Pogledajte najnovije proizvode. Strogo se zabranjuje stavljanje proizvoda u džep,flašu i sl., jer može doći do neželjenih posledica-povrede. Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi...