VRTLOZI

Upustvo za upotrebu: Služi samo za spoljnu upotrebu. Za leteće artikle izabrati ravnu površinu i uveriti se da nema vertikalnih prepreka jer je pravac leta nepredvidiv. Zapaliti fitilj i udaljiti se na minimum 5 metara. Zemne vrtloge položiti na ravnu površinu,zapaliti i udaljiti se na minimum 3 metara.
Pažnja:
- Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi.
- Zabranjena upotreba osobama mladjim od 18 godina (dozvoljena upotreba samo uz prisustvo starijih osoba).
- Rok upotrebe je neograničen ukoliko se propisno lageruje(suve i provetrene prostorije).
Upustvo za uništenje:
U slučaju mehaničkog ili hemijskog oštećenja (polomljen štap,vlaga i sl.) ili neaktiviranja proizvoda iz bilo kog razloga proizvod obezvrediti vodom.

SPECIJALNI EFEKTI
Pirobox Pirotehnika za Vaša slavlja i specijalne prilike može prirediti performans specijalnih efeketa. Vatra, dim, svetlo... uz neograničen broj kombinacija podići će atmosferu do usijanja.

VULKANI
Služi samo za spoljnu upotrebu osim prskalica, tortnih fontana i muzičkih svećica. Vulkane i fontane položiti na ravnu površinu, zapaliti fitilj i udaljiti se na bezbedno odstojanje (minimum 3m).

PETARDE
Služe samo za spoljnu upotrebu. Izabrati mesto za aktiviranje. Zapaliti fitilj, baciti i udaljiti se 3-5 metara. Zabranjena upotreba na mestima gde se okuplja veći broj ljudi. Rok upotrebe neograničen.